מעמיס מעודכן מיונדאי: HL 730-9A
למעשה כולל ההיצע 3 גרסאות: סטנדרטית (HL730-9A), עם זרועות ארוכות יותר (HL730XTD-9A) וכבסיס לחיבור כלים שונים (HL730TM-9A). משקל העבודה נע – תלוי בגרסה – מ-10.5 ועד 10.9 טון, כוח הפריצה המרבי נע מ-9.15 ועד 9.96 טון ונפח הכפות הסטנדרטיות הוא 1.7 או 1.9 מ"ק.
ביונדאי טוענים כי הודות למנוע החדש מציע ה-HL 730-9A צריכת דלק ורמות רעש נמוכות ביחס ל-HL 730-9. ניתן לכוון את פעולת המנוע לשלושה מצבים לפי הצורך: סטנדרט, כוח או חיסכון. מחשב ניהול המנוע ותיבת ההילוכים משנים את הסל"ד בו מועבר הילוך ובחירת ההילוך הנכון במטרה לייעל את עבודת הכלי ולחסוך בדלק היכן שניתן, בהתאם לדרישות העבודה ולעומס.
המעמיס החדש עודכן בנקודות וסעיפים רבים נוספים, כמו התקנת תיבת הילוכים אוטומטית חדשה, הוספת מערכת דיאגנוסטיקה אינטגראלית, תא מפעיל משודרג המציע עתה שטח חלונות גדול מבעבר (שטח השמשה הקדמית גדל ב-17% וגם שטח הזכוכית בדלתות צמח), מערכת שמע מקורית, בקרת אקלים אוטומטית עם יכולות חימום וקירור משופרות, כניסת USB, בלוטות', מדרגות חדשות אל תא המפעיל, ועוד.